Genç Yeryüzü Doktorları ekibi aynı gün içinde iki etkinlik gerçekleştirdi.

20.1.2016

Tıp Fakültemiz Genç Yeryüzü Doktorları ekibi aynı gün içinde iki etkinlik gerçekleştirdi. İlk olarak "Genç nesil kan verir" etkinliğinde  Kızılay aracılığıyla kan bağış ekipleri ilk defa tıp fakültesine getirildi, öğrenciler ve Tıp Fakültesi çalışanları kan bağışı hakkında bilgilendirildi ve bağış yapabilmek için gerekli testler yapıldı. Kan verenlere el yapımı anahtarlıklar hediye edildi. Kızılay ekibinden Dr. İlhami Özdemir " Genç nesil kan verir" etkinliği ile Ocak ayının bağış rekorunun kırıldığını, ortamın kan bağışı için gayet uygun olduğunu ve ikinci dönem bu etkinliğin tekrarlanmasının faydalı olacağını belirtti .

İkinci etkinlik olarak Genç Yeryüzü Doktorları üyeleri ile "Bir kahve kırk fikir" etkinliği gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Ramazan Çelik ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tekin konuşmacı olarak katılım sağladılar, Tıp fakültesine dair tecrübelerini öğrencilere aktardılar.  Küçük ikramlar ve kahve eşliğinde sohbet edildi, merak edilenler soruldu. Öğrenciler böyle etkinliklerin daha azimli ve istekli  olmak adına kendilerine büyük katkı sağladığını ve memnun kaldıklarını belirttiler. Katılımcılara el yapımı kitap ayraçları hediye edildi. Etkinlik sonunda akılda kalanlar katılımcılar tarafından küçük kağıtlara not edildi ve geri dönüş alındı. Gün sonunda Adıyaman GYYD yönetimi, bu projede destek veren Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali AYDIN, Adıyaman GYYD Danışman Öğretim Üyesi Yrd . Doç. Dr. Mehmet TEKİN,Yrd. Doç. Dr Ramazan ÇELİK,  Adıyaman GYYD ekibinin her zaman yanında olacağını belirten Tıp Fakültesi akademik kadrosuna ve etkinliklerde katılım sağlayan tüm gönüllülere en içten dilekleriyle teşekkür ettiler.