Müziğin Ruhu

4.1.2016

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Kültür TopluluğuMüziğin Ruhunu” fakülteye taşıdı. 29.12.2015 tarihinde Tıp Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Sanat ve İnsan Ruhu” etkinliği kapsamında Adıyaman Türk Sanat Müziği Cemiyetine ev sahipliği yaptılar. Etkinlik kapsamında türk sanat müziğinin kulaklara verdiği hoş sedanın bir kez daha ne kadar gerekli olduğunu kanıtladılar. İlerleyen zamanlarda Tıp Kültür Topluluğu Ekibi bu tür etkinliklerin sıklığının ve kapsamının arttırmak için hız kesmeden çalışacaklarını belirttiler.

Bize bu derin ve kıymetli anları yaşattıklarından dolayı İRFAN TURAN’ a, MUSTAFA ÖZER’ e, Hakan BOZKURT’ a, Çelebi ASLANARGAN’ a, Namık UYMAZ’ a, Recep TOFAN’ a, Mahmut ÖZSOY’ a ve Tıp Fakültesi Kültür Topluluğundan muhteşem sesleriyle eşlik eden Zeynep Zerrin AYTEKİN ve Mehmet KOŞUNKARTAY’ a teşekkür ederiz. Varoluş bahçesinde iki güzel gül vardır; müzik ve aşk; bu ikisini birlikte yaşamak için gelen tüm seyircilere teşekkürler.