Complete Anatomy Kullanıcı Eğitim Toplantısı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından abone olunan

Elsevier Complete Anatomy veri tabanı ile ilgili aşağıdaki tarihte kullanıcı eğitim toplantısı gerçekleştirilecektir.

Tarih:25 Şubat Cuma

Saat :12:30

Toplantı ile ilgili  içerik, kullanım ve erişimle ilgili detaylı bilgiler verilecektir.

Özet bilgiler ve Faydalı Dökümanlar :

Elsevier tarafından sunulan 3D4Medical’s Complete Anatomy; dünyanın en gelişmiş 3D anatomi platformu sayesinde, öğrencilere, eğitimcilere ve sağlık profesyonellerine anatomi eğitimi ile ilgili devrim niteliğinde çözümler sunmaktadır.  Complete Anatomy, dünyada 300’ün üzerinde üniversitede kullanılarak 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmıştır. Dünya çapında 20 milyon indirilme ile 160 ülkede App Store içinde en çok indirilen 1. uygulamadır17.000’den fazla farklı yapı içeriği, 1500’den fazla video ve 100 saatin üzerinde ders ile Complete Anatomy oldukça kapsamlı anatomi içeriğine sahiptir.

Complete Anatomy dersleri, her bir yapının işlevini daha net anlamamı sağladı.  Aurora Panamara /Tıp öğrencisi- İtalya

Anatomi eğitiminde altın standard olarak kullanılan makro anatomi modeli, ekibimiz tarafından gerçek insan vücuduna en yakın olacak şekilde tasarlanmıştır. Daha derine inmek için mikroanatomi modellerini kullanabilir ve dokuların ve hücrelerin işleyişine yakından bakabilirsiniz.

Mikroanatomi modelleri ile ilgili detaylar için buraya tıklayarak ilgili videoya ulaşabilirsiniz.

Histoloji içeriği ile ilgili detaylı bilgiye buradan  erişebilirsiniz.

Radyoloji modülü ile, radyolojik görüntüleri 3D model üzerinde karşılaştırabilirsiniz. Radyoloji modülü ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Hücre biyolojisi, kesit görüntüleri ve kardiyak döngüyü gösteren kalp atımı gibi detaylı modeller ile anatomi öğrenimini derinleştirebilirsiniz.

Vücutta bulunan 12 farklı sistemi, model üzerinden inceleyebilirsiniz.

*Complete Anatomy içerisindeki araçları kullanarak, laboratuvar ortamına gerek duymadan diseksiyon yapabilir ve çeşitli durumları simüle edebilirsiniz.

*Complete Anatomy içinde yapmış olduğunuz çalışmaları, gruplar oluşuturarak paylaşabilir ve kullandığınız farklı cihazlardan içeriğe erişebilirsiniz.

*Complete Anatomy içeriğine, bilgisayarınıza yükleyeceğiniz program ile erişebileceğiniz gibi ödüllü mobil uygulaması aracılığı ile de erişebilirsiniz.

Dünyanın en gelişmiş anatomi platformu olan Complete Anatomy içeriğinde bulunan özellikler:

*17.000’den fazla interaktif vücut yapısını içeren en gerçekçi ve eksiksiz insan modeli

*Atan ve atım sırasında diseksiyon yapılabilen 3D kalp modeli

*Tek bir platformdan erişebileceğiniz, Anatomi platformları arasındaki en geniş video içeriği. Kardiyoloji, Ortopedi, Oftalmoloji, Diş Hekimliği ve Fitness alanında 1,500’den fazla klinik video

*Gerçek zamanlı Kas Hareketleri, Kasların Köken ve Yerleşimleri, Kemik Haritalama, Sinirlerin ve Arterlerin Takibi

*Ayrıntılı Mikroanatomi Modelleri. Modeli yakınlaştırarak detaylı inceleme yapılabilir ve birçok araç mikroanatomi modellerinde de kullanılabilir. (2D & 3D kalem, etiketleme, ağrı ve büyüme simülasyonları gibi)

*Yaratıcı araçlar – AR modu, sanal diseksiyon, kesit alma, 3D kalem, kemik kırıklarını ve yaralanmaları görselleştirme, ağrı ve hücre büyümesi simulasyonları

*AR modunda çoklu kullanıcı özelliği ile sanal diseksiyon yapabilme

*Model üzerinde etiketleme, işaretleme ve görsel ekleme seçenekleri

*İnsan Anatomisi, Hasta Başı Ultrason Uygulamaları, Kadavra Görüntüleri gibi birçok konuda, alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış 100 saatin üzerinde ders içeriğini tek bir platformda sunan tek anatomi   platformu.

*Sadece Complete Anatomy platformunda sunulan, tek bir platformdan erişebileceğiniz akademisyen araçları: müfredat oluşturma, ders kaydı yapma, içerikleri öğrenciler ile paylaşma ve öğrencilerin performansını takip edebileceğiniz öğrenci paneli özellikleri.