Fakültemizin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemizin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KELLEŞ, Rektör Yrd. Murat AYDIN, Dekan V. Haydar BAĞIŞ, Dekan Yrd. Öznur ULUDAĞ, Fakülte Kurulu Üyeleri, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri ve Öğretim Üyeleri ile Temel Tıp Bölümü araştırma görevlilerinin geniş çaplı katılımlarıyla 18.01.2024 tarihinde yapıldı.

Toplantıya açılış konuşmalarıyla başlayan Dekan Vekili Prof. Dr. Haydar BAĞIŞ kuruluşundan bugüne Tıp Fakültesinin gelişim süreçlerini içeren etkili bir sunum gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Mehmet KELLEŞ Başkanlığında Fakültenin sağlık sunumu hizmetleri ve eğitim hizmetleri ile ilgili konularda Öğretim Üyeleri ile bilgi alışverişinde bulundu.