Tıp Fakültesi Heyeti Üroloji Anabilim Dalı’nı ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, hastane bünyesindeki akademik birimlerle iletişimini güçlendirmek ve çalışmaları yerinde incelemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Fakülte heyeti, 11 Aralık 2025 tarihinde Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı’nı ziyaret etti.
 

Fakülte Yönetimi Tam Kadro Sahada Ziyarette

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar BAĞIŞ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Öznur ULUDAĞ ve Doç. Dr. Ferit KAYA ile Fakülte Sekreteri G. Esin KARAYILAN yer aldı.

Fakülte heyetini, Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Özgür YÜCEL, Doç. Dr. Ali ÇİFT, Dr. Öğr. Üyesi Bedreddin KALYENCİ, Dr. Öğr. Üyesi Hasan SULHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ferhat ÇOBAN karşıladı.

Ziyarette Ele Alınan Konular

Prof. Dr. Mehmet Özgür YÜCEL, Üroloji Anabilim Dalı’nın 2025 yılı akademik ve klinik faaliyetlerine ilişkin genel bir değerlendirme sundu. Ayrıca eğitim süreçleri, klinik hizmetlerin etkinliği ve bilimsel çalışmaların desteklenmesi konularında bilgi paylaştı.

Görüşmelerde ayrıca;

  • Tıp eğitimi süreçlerinin geliştirilmesi,
  • Akademik kadronun bilimsel projelerinin desteklenmesi,
  • Üroloji klinik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması

konuları ele alındı.

Prof. Dr. Mehmet Özgür YÜCEL, “Üroloji Anabilim Dalı olarak hem klinik hem akademik alanda güçlü bir ekip çalışması yürütüyoruz. 2026 hedefimiz, yenilikçi yaklaşımlar ile eğitim kalitesini yükseltmek ve hasta hizmetlerinde örnek bir model oluşturmaktır.” ifadelerini kullandı.