Fakültemiz 5. Sınıf Öğrencilerinin İntörn Doktor Eğitimleri

Tıp fakültemizin değerli öğrencileri;

1 Temmuz 2023 itibari ile İntörn Doktor olarak eğitimlerine devam edecek 5.sınıf öğrencilerimizden dileyenler Adıyaman'da sürekli, dileyenler ise 1 temmuzdan itibaren halen özel öğrenci olarak bulundukları üniversitelerin tıp fakültelerine dilekçe ile başvurarak 6 ay süreyle buradan özel öğrenci olarak eğitim alabilirler.

6 ayın bitmesine yakın Adıyaman dışında eğitim alan öğrencilerimizin durumları yeniden değerlendirilecektir.

Ayrıca Adıyaman'da ve Adıyaman dışındaki üniversitelerde intörn olarak eğitim alacak tüm öğrencilerin SGK girişleri üniversitemizce yapılacak ve maaşları da üniversitemizden hesaplarına yatırılacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılı ve sağlık dolu bir eğitim yılı diliyorum.

Tıp Fakültesi Dekanlığı